Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

testimoni

  • BADAN KURUS, KEYAKINAN DAN KESIHATAN DITINGKATKAN


hasni sebelum

hasni selepas
JITRA, 27 Ogos – “Tujuan saya kuruskan badan bukan sahaja untuk kecantikan tetapi untuk kesihatan dan keyakinan diri ,”kata seorang guru, Hasni Abdul Hadi, 39.
Hasni dari Kamunting, Perak kini gembira dengan tentang perubahan yang berlaku terhadap dirinya mengenai penurunan berat badan yang dialaminya selepas penggunaan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5).
Menurutnya, sejak melahirkan anak pertama sebelum ini berat badanya mencecah 80 kg dan keadaan itu menyebabkannya tidak selesa untuk menjalankan aktiviti harian.
“Saya mengamalkan JM5 selama dua bulan lebih dan kini memiliki berat badan sebanyak 65 kg selepas berlaku penurunan sebanyak 15 kg dengan menjaga pemakanan serta melakukan senaman’,” katanya.
Katanya lagi, setelah mengenali JM5 melalui sebuah akhbar tempatan dan mengambil keputusan untuk mencuba produk pelangsingan itu.
“Saya kini lebih berkeyakinan dan cergas untuk melakukan pelbagai aktiviti di sekolah termasuk di rumah.
“Kini saya berhasrat ingin menurunkan lagi berat badan bagi mencapai berat sebanyak 53 kg demi mendapatkan berat badan yang ideal.
“Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada Datuk Dr. Rozmey (DDR) kerana mencipta produk JM5 yang memberikan keajaiban untuk saya.
“ Hasni berharap rakan-rakan yang menghadapi masalah yang sama dengannya dapat mengatasi masalah ini dengan segera.”katanya ketika dihubungi.  • BERSEMANGAT SELEPAS GUNA JM5

zulaikha sebelum
JITRA, 23 Julai (HPM)- “Kebanyakkan keluarga saya mempunyai keturunan berbadan besar,” kata seorang pekerja di sebuah syarikat swasta.
Siti Zulaikha Che Omar, 27 dari Tumpat, Kelantan ini kini gembira dengan perubahan yang dialami terhadap dirinya selepas penggunaan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5).
Menurutnya, beliau sebelum ini mempunyai berat mencecah 110 kilogram (kg) berlaku penurunan sebanyak  23 kilogram (kg).
Katanya lagi, sebelum ini beliau sudah mencuba diet sendiri dengan melakukan diet yang bersungguh-sungguh tetapi hasilnya tidak seberapa.
“Saya mengambil keputusan untuk mencuba JM5 setelah terbaca dalam akhbar Harian Metro mengenai ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan cepat selepas mengambil JM5.
“Selepas mencuba untuk kotak yang pertama, berat badan saya turun 5 kilogram (kg) dan ini membuatkan saya lebih bersemangat untuk menurunkan berat badan.

zulaikha selepas
“Di samping itu, saya juga mengamalkan makanan yang tidak mengandungi kalori yang tinggi serta tidak mengambil nasi dan kini saya mempunyai berat badan sebanyak 75 kilogram (kg), tetapi saya masih mengamalkan meminum JM5 sehingga ke hari ini untuk mendapatkan berat badan yang ideal iaitu 60 kilogram(kg),” katanya ketika dihubungi.
  • HAMIL SELEPAS AMBIL JM5

 nik azlin sebelumJITRA, 16 Julai (HPM)- “Selepas beberapa bulan mengambil JM5, saya disahkan hamil setelah hampir 6 tahun menunggu kehadiran cahaya mata,” kata seorang wanita yang mengalami masalah berat badan selepas berkahwin.
Wanita cekal Nik Azlin dari Kuantan, Pahang ini kini gembira dengan perubahan yang dialami terhadap dirinya selepas penggunaan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5).
Menurutnya, beliau sebelum ini mempunyai berat mencecah 88 kilogram (kg) berlaku penurunan sebanyak 28 kilogram (kg).
Katanya, setelah mencuba pelbagai cara akhirnya beliau mengambil keputusan untuk mencuba JM5 setelah terbaca dalam akhbar Harian Metro.
“Saya mengamalkan produk JM5 selama beberapa bulan sebanyak empat kotak saya serta mengamalkan diet yang disarankan dan kini saya memiliki berat badan sebanyak 60 kilogram (kg) seperti yang saya idamkan,” ujarnya.
nik azlin selepas
Katanya lagi, saya amat berpuas hati perubahan yang berlaku terhadap berat badan saya dan beberapa bulan selepas itu saya disahkan hamil.
“Setelah melahirkan anak, saya masih mengamalkan Jus Mate 5 dan sekarang saya masih mengekalkan berat badan saya 60kg dengan mengambil Jus Mate 5 sekali sekala sahaja,” katanya ketika dihubungi.