Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PRODUK - HPM

Jus mate 5JUS DIET MATE 5 merupakan satu revolusi baru dalam produk diet di mana formula yang di temui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. Di formulasikan oleh Dr. Che Rozmey Che Din, Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan, MD(USM), M.MED (O&G) (USM).
Beliau telah melakukan penyelidikan dan kajian yang terperinci sejak dari Jun 2003 bagi mencari satu formula unik yang serba lengkap bagi program pengurusan berat badan.
Herba-herba segar dari Eropah diadun khas istimewa dengan pati buah-buahan menggunakan kaedah 'biotech' terkini berteknologi nano amat berkesan dalam membantu mengurangkan selera makan, menjadikan anda rasa kenyang dan bertenaga untuk menjalani aktiviti harian.
Adunan ini merupakan satu formula yang begitu istimewa di mana semua ramuan-ramuannya yang terpilih diadun dan bertindak balas dengan harmoni.

Jus Dr-II

Jus DR-II adalah merupakan satu evolusi baru dalam dunia penjagaan kulit dan kesihatan masa kini. Satu lagi sensasi dunia kesihatan dan kecantikan yang diimpikan oleh wanita dan lelaki.
Dr Rozmey sekali lagi tampil dengan formula ajaib lagi hebat , amat berkesan , selamat dan murah. Hanya bahan aktif dan asli seperti astaxanthin, hydrosalate marine colagen,acerola extract powder. Diformulasi dengan bijak dan terbaik. Ia diadun dalam bentuk “powder” dengan mengunakan teknologi nano.
DR-II dengan bahan aktif sebanyak 12 gm yang larut di dalam mulut meresap ke dalam badan melalui kapilari bawah lidah tanpa perlu melalui "1st pass effect" oleh metabolisma hati.
Anda pasti mengalami sensasi dunia kejelitaan DR-II. Anda akan tampil dengan kulit cerah dan lembut dengan penuh bergaya, mampu mempesona sesiapa yang melihatnya. Jus DR-II adalah 50 x lebih baik dan kuasa dari injeksi vitamin C + kolagen. Dalam masa 2 minggu anda sudah menikmati keajaibannya !

Expresso XY

Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!! Di formulasikan oleh Dr. Rozmey, pakar perubatan dan herba.

Gain 5

GAIN 5 merupakan Produk Terbaru dari Herba Prima Marketing. Ia membantu anda menambah selera makan, membina otot dan membantu meningkatkan berat badan. Mengandungi campuran Serbuk Protein Soya dengan Serbuk Protein Dadih Susu
Cara Makan:
setengah jam selepas makan malam atau sebelum tidur. 1 kali sehari sahaja. Tidak sesuai untuk wanita hamil.
Cara penyediaan :
- Masukkan 150ml air sejuk ke dalam gelas
- Masukkan 1 uncang Gain5 ke dalam gelas
- Kacau rata dan hidangkan


Doc - K

DOC-K merupakan Produk Terkini dari Herba Prima Marketing. Bagi mereka yang mempunyai masalah sendi, urat dan saraf DOC-K dapat membantu mengatasi masalah anda. Doc-K mengandungi Campuran Serbuk Inulin dengan Serbuk Celery
Cara Makan:
selepas makan (pagi,tengahari atau malam) 1 kali sehari sahaja. Tidak sesuai untuk wanita hamil.
Cara penyediaan :
- Masukkan 150ml air sejuk ke dalam gelas
- Masukkan 1 uncang Doc-K ke dalam gelas
- Kacau rata dan hidangkan


DR Betes

Dr.Rozmey terus cipta formulasi bantu pesakit yang hadapi penyakit kencing manis dengan formulasi canggih dR Betes hasil pemerhatian dan penyelidikan beliau.
Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula oleh sel-sel serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.
Kebolehan mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.
Cara minum.
Campurkan serbuk dR-Betes dengan 400 ml air sejuk dan goncang. Pastikan anda tidak mengambil makanan berkalori tinggi dan air manis sehingga tempoh 4 jam selepas minum dR-Betes. Anda kini mula merasa kenyang dan bolehlah mula amal makanan yang kurang kalori dan manis.


DRQ 10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10, sejenis minuman kesihatan yang terhasil dari penyelidikan dan kepakaran anak watan Dr. Che Rozmey Che Din, yang senantiasa mencipta dan menghasilkan formulasi terbaik, berkesan, murah dan selamat untuk penguna.
Ramuan yang terbaik, formulasi yg hebat dan penyelidikan yang berterusan telah membolehkan produk ciptaan Dr.Rozmey amat berkesan, selamat dan unik.
Tahniah pada Dr.Che Rozmey Che Din, Pakar perbidanan dan Sakit Puan,yang telah mencipta produk kesihatan yang terbaik dengan kajian dan penyelidikan beliau sendiri untuk manafaat penguna.
Cara makan:
Campurkan serbuk dRQ10 dengan 300-400 ml air sejuk. Goncang dan sedia diminum. Ambil 1X atau 2X sehari, jika perlu.

DrSilky

dRSILKY dihasilkan utk penjagaan dalaman dan luaran wanita yg dirumuskan menggunakan ramuan berkualiti tinggi utk mendapat kesan yg terbaik. Ia dapat mengawal kitaran haid, genetik wanita seperti vagina dan pinggang serta payudara selain menjaga kecantikan kulit, rambut dan tulang.

Dr8

dR 8 merupakan inovasi terbaru dapat membantu mengatasi masalah keletihan mata dan mengantuk yg dihadapi pengguna terutama pd waktu malam. Ia membantu menambah kebolehan penglihatan terutama pd waktu malam selain mencegah kerosakan sel mapula dan melambatkan penyakit katarak mata.